C.V. De Dors(T)Vlegels Moergestel
Ge ziet wa ge ziet.

Actueel

 

In verband met het regeringsbesluit om alle evenementen tot 1 juni 2020 af te gelasten heeft ook het bestuur van C.V. de Dors(T)vlegels moeten besluiten om de jaarmarkt welke gehouden zou worden op 3 mei 2020 dit jaar uit te stellen. het bestuur is in beraad om de markt op een later (veiliger) tijdstip wel te gaan houden. De betrokken marktkooplieden zullen op de hoogte worden gebracht over dit besluit. 

Tevens zal om dezelfde reden de vlooienmarkt welke gehouden zou worden op 13 april worden afgelast. Ook hier is het bestuur in overleg om deze eventueel te verplaatsen.

Over beide evenementen houden wij u op de hoogte.

 

14-04-2020.

Het bestuur heeft in vergadering besloten om de jaarmarkt te verzetten naar 13 september 2020 en de vlooienmarkt te verzetten naar 27 september 2020. Hopelijk neemt de regering geen nieuwe maatregelen dan, zodat eenieder kan genieten van beide markten. Mochten er onverhoopt toch wijzigingen komen in onze plannen dan laten wij dat zo spoedig mogelijk weten.

 

12-09-2020.

 

Door nieuwe besluiten vanuit de regering heeft het bestuur en de organisatie van zowel de jaarmarkt als de rommelmarkt besloten om beide markten voor dit jaar geheel af te gelasten. Wij hopen u volgend jaar weer te kunnen ontmoeten in de gezonde toestand zoals wij altijd gewend zijn. Onze excuses hiervoor en..... blijf vooral gezond.

 

 

                                                                     

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright C.V. de Dors(T)Vlegels - Contact - Sitemap - Webdesign Simon Donkers
Laatst bewerkt: 31 maart, 18:39